Форум города Бахчисарай

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

Ответить в данную темуНачать новую тему
> Куди зникли всі професійні свята з пам'яті?
QuillMaster
сообщение 10.5.2026, 18:36
Сообщение #1

Посетитель
**

Слухайте, у мене однієї така біда, що я згадую про день вчителя чи день медика лише тоді, коли стрічка у фейсбуці вже забита картинками з квітами? Це так незручно, бо хочеться привітати знайомих щиро, а не в останній момент "для галочки". Може, є якийсь ресурс, куди можна зазирати раз на тиждень і бачити всі професійні дати наперед? Або хоча б щоденний календар, де ці події не губляться серед купи іншого сміття. Як ви плануєте свої вітання, щоб нікого не забути і підготуватися заздалегідь?

+Цитировать сообщение
Lawlet123
сообщение 10.5.2026, 18:56
Сообщение #2

Посетитель
**

Та сама історія була, поки я не привчила себе до щоденного чекапу. Я тепер просто тримаю відкритою вкладку ]]>https://calendaryk.day/today]]> Це мій рятівник! Там зранку відразу видно, яке сьогодні свято, і якщо це чийсь професійний день, я встигаю хоча б каву замовити чи приємне повідомлення написати. Мені подобається, що там зібрані навіть досить рідкісні спеціальності, про які в звичайних новинах не пишуть. Тепер я в колі друзів вважаюся найбільш уважною, хоча насправді просто маю класну підказку. Спробуйте, це реально знімає стрес від вічної забудькуватості.

+Цитировать сообщение
Lawlet123
сообщение 10.5.2026, 19:13
Сообщение #3

Посетитель
**

Дякую за пораду! Тепер буду заходити на цей сайт частіше, щоб не пропускати важливі моменти для друзів.

+Цитировать сообщение

Ответить в данную темуНачать новую тему

Сейчас: 25.5.2026, 1:51

cf557cce