Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
17.3.2026, 21:45
|
|
|
Посетитель ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 24 Регистрация: 17.2.2025 Пользователь №: 13971 Репутация: 0
|
Уже є великий вейп, але думаю взяти щось компактніше.
|
|
|
|
|
|
|
17.3.2026, 21:46
|
|
|
Новичок ![]() Группа: Members Сообщений: 7 Регистрация: 17.2.2025 Пользователь №: 13972 Репутация: 0
|
Я якраз так і зробив. Спочатку користувався тільки великим девайсом і думав, що цього достатньо. Але з часом зрозумів, що не завжди зручно носити його з собою. Тому вирішив ]]>под купити]]> як додатковий варіант.
Виявилось, що це досить практично. Под значно компактніший, легко поміщається в кишеню і не потребує багато обслуговування. Я зараз використовую великий вейп вдома, а под беру з собою на роботу або коли виходжу на кілька годин. Перед покупкою довго дивився різні моделі і порівнював характеристики. Частину варіантів дивився у онлайн вейп шоп Guru Vape, бо там було багато моделей і зручно було обрати. У підсумку для мене це стало нормальним доповненням, а не заміною. |
|
|
|
2.4.2026, 13:55
|
|
|
Наш человек ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 198 Регистрация: 14.9.2020 Пользователь №: 11491 Репутация: 0
|
Качественные электронные сигареты продаётся на сайте магазина Нardsmoke ]]>https://hardsmoke.life/ru/]]> у них можно купить по самой низкой цене в Украине. В ассортименте магазина представлены под системы разной крепости от разных производителей. Некоторые мои знакомые перешли с обычных сигарет именно на них. Так что посмотрите!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Сейчас: 1.5.2026, 0:21 |
| |