Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
5.12.2025, 13:18
|
|
|
Посетитель ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 14 Регистрация: 17.2.2025 Пользователь №: 13971 Репутация: 0
|
Хто вже реально відмовився від локальних вейп-шопів і замовляє рідину тільки онлайн? У нас по місту вибір дуже посередній: кілька базових смаків, які давно набридли, зате цінник тільки росте. Хочеться нормальний асортимент і стабільну якість, але є страх отримати щось відверто “леве” або чекати посилку пів тижня. Напишіть, як це виглядає на практиці, якщо вже перейшли на інтернет-замовлення.
|
|
|
|
|
|
|
5.12.2025, 13:19
|
|
|
Новичок ![]() Группа: Members Сообщений: 5 Регистрация: 17.2.2025 Пользователь №: 13972 Репутация: 0
|
У мене була приблизно така ж ситуація: асортимент у місцевих шопах взагалі не змінювався, а ціни ставали все веселіші. Тому я просто вирішив зробити невеликий тест — замовив кілька флаконів, щоб подивитись, як заходить ]]>рідина для вейпа]]> в Guru Vape. Спеціально взяв різні смаки й міцності, оформив замовлення та подивився, як відпрацьовують сервіс: підтвердження та трек прийшли одразу, відправку не тягнули. Посилка приїхала в адекватний строк, флакони були цілі, без підтеків, пломби на місці. За смаком усе ок: те, що заявлено в описі, плюс-мінус так і відчувається, без різкої “хімії” чи відчуття розведеної бази. Після цього я вже спокійно замовляю рідини онлайн і майже не залежу від того, що завезли у найближчий магазин.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Сейчас: 16.12.2025, 9:43 |
| |