Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
3.12.2025, 15:42
|
|
|
Новичок ![]() Группа: Members Сообщений: 2 Регистрация: 3.12.2025 Пользователь №: 14176 Репутация: 0
|
Збираюся робити огорожу на ділянці, думаю між сіткою-рабицею та металевим штакетником. Бачу, що штакетник трохи дорожчий, але виглядає естетичніше. Цікаво, як він поводиться в зимовий період, коли сильний вітер чи обледеніння? Є у когось реальні враження, наскільки він міцний і чи не потребує ремонту через пару сезонів?
|
|
|
|
|
|
|
3.12.2025, 15:46
|
|
|
Новичок ![]() Группа: Members Сообщений: 1 Регистрация: 3.12.2025 Пользователь №: 14177 Репутация: 0
|
Пережив уже дві серйозні зими — жодних проблем. Якщо правильно встановлено опори й обрано оптимальну висоту секцій, вітер не страшний. І плюс — матеріал не боїться вологи. Єдине: раджу одразу брати нормальне покриття, щоб не з’являлися подряпини під час монтажу. А так — дуже вдале рішення для приватного будинку.
|
|
|
|
3.12.2025, 15:47
|
|
|
Новичок ![]() Группа: Members Сообщений: 2 Регистрация: 3.12.2025 Пользователь №: 14176 Репутация: 0
|
О, дякую за досвід! Мені якраз важлива стійкість до погоди й мінімум догляду. Переглядав пропозиції в різних інтернет-магазинах і натрапив на сторінку, де представлені варіанти ]]>штакетник металлический]]>
з характеристиками та фото. Виглядає сучасно й надійно. Думаю, буду рухатись у цьому напрямку |
|
|
|
![]() ![]() |
| Сейчас: 3.3.2026, 5:31 |
| |