![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Посетитель ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 12 Регистрация: 27.6.2023 Пользователь №: 13371 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Я задумався над пакуванням для своєї продукції. Хочу щось практичне, щоб зберігало якість товару та виглядало сучасно. Цікавить, які є варіанти тари зараз на ринку й що може підійти для харчових та побутових товарів?
-------------------- Табак Магнат.
Кальян, или шиша, имеет древнюю историю и свои корни теряются в давнем времени. Считается, что он появился в индийском субконтиненте, вероятно, в XVI веке. В те времена кальян использовали для курения табака и других ароматических веществ. Кальяны были частью культурного наследия Индии и стран Ближнего Востока. Впоследствии кальян распространился в Османской империи и в других регионах. Он стал популярен в кафе и среди общественности, превратившись в средство общения и отдыха. |
|
|
|
|
![]()
|
|
Посетитель ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 23 Регистрация: 9.12.2022 Пользователь №: 12907 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Я задумався над пакуванням для своєї продукції. Хочу щось практичне, щоб зберігало якість товару та виглядало сучасно. Цікавить, які є варіанти тари зараз на ринку й що може підійти для харчових та побутових товарів? Зараз варіантів дійсно багато, і все залежить від специфіки товару. Наприклад, для харчових продуктів популярні ПЕТ-пляшки та каністри, адже вони легкі, герметичні та безпечні для контакту з продуктами. Для побутової хімії часто беруть каністри або флакони з зручними кришками-дозаторами. Якщо ж вам важлива компактність і одночасно великий об’єм — можна розглянути і Bag-in-Box. На сайті ]]>prozoratara.com.ua]]> можна знайти широкий вибір упаковки з фото та характеристиками, щоб підібрати найбільш зручне рішення. |
|
|
![]() ![]() |
Сейчас: 15.9.2025, 17:19 |
|