Форум города Бахчисарай

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

Ответить в данную темуНачать новую тему
> Тара для харчових та побутових товарів
Musafir
сообщение 7.9.2025, 11:19
Сообщение #1

Посетитель
**

Я задумався над пакуванням для своєї продукції. Хочу щось практичне, щоб зберігало якість товару та виглядало сучасно. Цікавить, які є варіанти тари зараз на ринку й що може підійти для харчових та побутових товарів?

--------------------
Табак Магнат.
Кальян, или шиша, имеет древнюю историю и свои корни теряются в давнем времени. Считается, что он появился в индийском субконтиненте, вероятно, в XVI веке. В те времена кальян использовали для курения табака и других ароматических веществ. Кальяны были частью культурного наследия Индии и стран Ближнего Востока.
Впоследствии кальян распространился в Османской империи и в других регионах. Он стал популярен в кафе и среди общественности, превратившись в средство общения и отдыха.

+Цитировать сообщение
Denis7
сообщение 8.9.2025, 23:11
Сообщение #2

Посетитель
**

Цитата(Musafir @ 7.9.2025, 11:19) *
Я задумався над пакуванням для своєї продукції. Хочу щось практичне, щоб зберігало якість товару та виглядало сучасно. Цікавить, які є варіанти тари зараз на ринку й що може підійти для харчових та побутових товарів?

Зараз варіантів дійсно багато, і все залежить від специфіки товару. Наприклад, для харчових продуктів популярні ПЕТ-пляшки та каністри, адже вони легкі, герметичні та безпечні для контакту з продуктами. Для побутової хімії часто беруть каністри або флакони з зручними кришками-дозаторами. Якщо ж вам важлива компактність і одночасно великий об’єм — можна розглянути і Bag-in-Box. На сайті ]]>prozoratara.com.ua]]> можна знайти широкий вибір упаковки з фото та характеристиками, щоб підібрати найбільш зручне рішення.

+Цитировать сообщение

Ответить в данную темуНачать новую тему

Сейчас: 15.9.2025, 17:19

cf557cce