![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Members Сообщений: 7 Регистрация: 17.2.2025 Пользователь №: 13971 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Привіт! Думаю взяти щось компактне на кожен день, щоб не морочитись з налаштуваннями і щоб було якісне. Бачив подик XROS 3 Mini в Guru Vape — хтось користувався? Як воно на практиці?
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Members Сообщений: 2 Регистрация: 17.2.2025 Пользователь №: 13972 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Брати XROS 3 Mini — це прям дуже непоганий вибір, особливо якщо хочеш надійний, компактний і простий подік без заморочок. Я свій подик ]]>XROS 3 Mini]]> в Guru Vape замовив 3 тижні тому — ось що можу сказати:
🔹 Компактність: ідеально в руку, в кишеню, навіть у маленьку сумку 🔹 Автоматична затяжка — не треба жати кнопки, просто париш 🔹 Картриджі довго живуть, якщо не палити “гарик” і заливати нормальну жижу 🔹 Дизайн топовий — у мене чорний матовий, виглядає преміально Чому саме Guru Vape: ✅ Оригінал — прийшов повністю запечатаний, з гарантією ✅ Дуже швидко відправили, наступного дня вже мав на руках ✅ Плюс одразу взяв набір сольових жиж, підібраних під XROS До речі, найкраще цей подик “грає” з такими смаками: 🍇 Chaser ULTRA “Синій виноград” 🥭 Balance Salt “Манго” 🍓 NOVA Ultra “Полуничний лід” Якщо хочеш компакт, надійність і реальне задоволення від паріння — подик XROS 3 Mini в Guru Vape точно не підведе. Для новачків або тих, хто хоче просто парити без танців з бубном — маст хев! |
|
|
![]() ![]() |
Сейчас: 16.7.2025, 5:53 |
|