![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Members Сообщений: 6 Регистрация: 17.2.2025 Пользователь №: 13971 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Підкажіть, які зараз найсмачніші одноразки? Парю вже давно, але останнім часом часто натикаюсь на тухляк — смак ніби є, але через день уже ніякий. Друзі радять спробувати замовити в Guru Vape, але ніколи там не брав. Є сенс?
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Members Сообщений: 6 Регистрация: 17.2.2025 Пользователь №: 13971 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
О, брате, я якраз вже більше півроку замовляю ]]>одноразки]]> в Guru Vape, і скажу тобі — різниця відчутна. Раніше теж купував де попало, типу "на розлив", але потім два рази попав на палену Elfbar — смак як в освітлювача для машини.
З Guru Vape такого не було жодного разу. Оригінальні упаковки, кожна одноразка — в плівці, код пробивається на офіційному сайті бренду. І що головне — смак тримається до останньої затяжки, без тухлого післясмаку. Що по улюблених смаках? Waka Watermelon Chill — холодок, як треба, але не перебор. Frunk Strawberry Kiwi — для тих, хто любить щось більш десертне. І, несподівано, зайшла Elfbar Mango Milk Ice — реально ніжний і солодкий, але не нудить. У Guru Vape часто з’являються нові бренди або лімітовані смаки — я періодично пробую щось нове. Іноді навіть питаю у сапорту — підказують, що краще взяти під мій смак. Так що якщо шукаєш одноразки в Guru Vape, і хочеш не просто "аби щось диміло", а реально кайфовий смак без розчарувань — це варіант. Там хоч і вибір великий, але все перевірене. Я вже не ризикую більше з базаром або ноунейм-шопами. |
|
|
![]() ![]() |
Сейчас: 12.7.2025, 11:59 |
|