![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Members Сообщений: 9 Регистрация: 14.8.2020 Пользователь №: 11429 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
У мене тату, зроблене ще в 18 — імпульсивно, неякісно, і тепер я на нього не можу дивитись. Але не хочу просто "зашити" чорним квадратом. Хочу перетворити у щось зовсім інше. Реально таке?
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Посетитель ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 16 Регистрация: 15.8.2020 Пользователь №: 11430 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Так, абсолютно реально. Я мала подібну ситуацію: на плечі було татуювання, яке мені вже не відповідало ані за стилем, ані за змістом. Хотілося нового сенсу, але без агресивного “закривання”. Я звернулася до студії, яку знайшла тут — ]]>https://tattoo.lviv.ua]]>, і це було найкраще рішення. Майстриня провела консультацію, під час якої сфотографувала моє тату, зробила кілька ескізів прямо поверх, і запропонувала дизайн, який не маскує, а “переплітається” зі старим. В результаті я маю красиву композицію гілки з листям, де старий малюнок став тінню, а новий — світлом. Тепер я дивлюсь на нього з гордістю, а не соромом. До речі, технічно це складна робота, тому важливо, щоб майстер був досвідчений саме в таких “перепрошивках”. І тут якраз було так.
|
|
|
![]() ![]() |
Сейчас: 14.6.2025, 9:27 |
|