![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Профи ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 293 Регистрация: 10.3.2017 Пользователь №: 9993 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Мене вразив вибір насіння газонних трав ]]>https://grassnature.com/]]> Якщо не хочеш косити траву через день, потрібно купувати чистий тонконіг, росте повільно, красивий і щільний газон виходить. Якщо коти або собаки зіпсують-вирізаєш шматок, підсипаєш і сієш, колір газону однаковий
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Members Сообщений: 9 Регистрация: 23.4.2021 Пользователь №: 11994 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Яка газонна трава непримхлива в виборі грунту?
Хочу купити щось практичне - щоб росло гарно і швидко |
|
|
![]()
|
|
Посетитель ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 13 Регистрация: 11.3.2021 Пользователь №: 11902 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Я гадаю, що вам треба знайти сайт де вам зможуть підібрати суміш насіння газонних трав rozetka.com.ua/ua/semena-gazonnyh-trav/c2117557/ спеціально для вашого грунту.
Особисто ми на Розетці купували насіння з кількох сортів яке нам підібрали для грунту і щоб не треба було часто поливати. ![]() Сообщение отредактировал akrivina - 18.5.2025, 17:33 |
|
|
![]()
|
|
![]() Посетитель ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 17 Регистрация: 19.5.2025 Пользователь №: 14037 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Мене вразив вибір насіння газонних трав ]]>https://grassnature.com/]]> Якщо не хочеш косити траву через день, потрібно купувати чистий тонконіг, росте повільно, красивий і щільний газон виходить. Якщо коти або собаки зіпсують-вирізаєш шматок, підсипаєш і сієш, колір газону однаковий Дякую, дуже корисна порада! Я якраз планую засівати газон навесні і стояв перед вибором — яку саме траву краще брати, щоб була щільна, красива і невибаглива в догляді. Добре, що ти згадав про чистий тонконіг — чесно, раніше чув, але не знав, що він повільно росте і не потребує частого косіння. Це якраз те, що треба! Можеш підказати, який саме сорт брав на grassnature.com? Бо бачив там великий вибір, а хочеться не помилитися. І ще: як швидко з'являються перші сходи? Та чи потрібен якийсь спеціальний догляд у перші тижні після посіву? Щодо моменту з котами/собаками — дуже класна порада, не думав, що можна просто вирізати ділянку і досіяти, а колір буде однаковим. Це справжній плюс для господарів із домашніми улюбленцями. Дякую ще раз! |
|
|
![]() ![]() |
Сейчас: 1.7.2025, 8:37 |
|