Форум города Бахчисарай

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

Ответить в данную темуНачать новую тему
> Вибір насіння газонних трав
Ryura
сообщение 16.5.2025, 22:47
Сообщение #1

Профи

Мене вразив вибір насіння газонних трав ]]>https://grassnature.com/]]> Якщо не хочеш косити траву через день, потрібно купувати чистий тонконіг, росте повільно, красивий і щільний газон виходить. Якщо коти або собаки зіпсують-вирізаєш шматок, підсипаєш і сієш, колір газону однаковий

+Цитировать сообщение
akkunta
сообщение 18.5.2025, 17:23
Сообщение #2

Новичок
*

Яка газонна трава непримхлива в виборі грунту?
Хочу купити щось практичне - щоб росло гарно і швидко

+Цитировать сообщение
akrivina
сообщение 18.5.2025, 17:26
Сообщение #3

Посетитель
**

Я гадаю, що вам треба знайти сайт де вам зможуть підібрати суміш насіння газонних трав rozetka.com.ua/ua/semena-gazonnyh-trav/c2117557/ спеціально для вашого грунту.
Особисто ми на Розетці купували насіння з кількох сортів яке нам підібрали для грунту і щоб не треба було часто поливати. biggrin.gif

Сообщение отредактировал akrivina - 18.5.2025, 17:33

+Цитировать сообщение
kirillo
сообщение 19.5.2025, 9:56
Сообщение #4

Посетитель
**

Цитата(Ryura @ 16.5.2025, 22:47) *
Мене вразив вибір насіння газонних трав ]]>https://grassnature.com/]]> Якщо не хочеш косити траву через день, потрібно купувати чистий тонконіг, росте повільно, красивий і щільний газон виходить. Якщо коти або собаки зіпсують-вирізаєш шматок, підсипаєш і сієш, колір газону однаковий

Дякую, дуже корисна порада! Я якраз планую засівати газон навесні і стояв перед вибором — яку саме траву краще брати, щоб була щільна, красива і невибаглива в догляді. Добре, що ти згадав про чистий тонконіг — чесно, раніше чув, але не знав, що він повільно росте і не потребує частого косіння. Це якраз те, що треба!

Можеш підказати, який саме сорт брав на grassnature.com? Бо бачив там великий вибір, а хочеться не помилитися. І ще: як швидко з'являються перші сходи? Та чи потрібен якийсь спеціальний догляд у перші тижні після посіву?

Щодо моменту з котами/собаками — дуже класна порада, не думав, що можна просто вирізати ділянку і досіяти, а колір буде однаковим. Це справжній плюс для господарів із домашніми улюбленцями. Дякую ще раз!

+Цитировать сообщение

Ответить в данную темуНачать новую тему

Сейчас: 1.7.2025, 8:37

cf557cce